Εργαλειοποιούν αντί να απαντούν!

Η παράταξή μας, όπως και όλες οι παρατάξεις, έλαβε προ ημερών από τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Cerigo μια σειρά ερωτημάτων που αφορούν την τουριστική πολιτική και ανάπτυξη του νησιού. Ο Σύλλογος ζήτησε να τοποθετηθούν όλες οι παρατάξεις τόσο με μια ξεκάθαρη πολιτική όσο και με συγκεκριμένες χρονικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση της.

Διαβάζουμε σήμερα σε άρθρο από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κο. Ιππόλυτο Πρέκα, στην ιστοσελίδα Kythera.news που εδώ και καιρό έχει λάβει σαφή θέση εναντίον της Δημοτικής Αρχής υιοθετώντας και αναπαράγοντας άκριτα κάθε ανυπόστατη καταγγελία και φτάνοντας στο σημείο να βιντεοσκοπεί παράνομα εργαζόμενους του Δήμου εν ώρα εργασίας (N.4624/19), να εργαλειοποιεί με τον πιο φαιδρό τρόπο την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου Cerigo, να επιτίθεται στην παράταξή μας και στο Δήμαρχο και ουσιαστικά να παρουσιάζει με έντεχνο πολιτικάντικο τρόπο τα ερωτήματα του Συλλόγου ως μομφή κατά του Δημάρχου!

Η παράταξή μας ακολουθώντας την πολιτική που την χαρακτηρίζει να απαντάει όχι με ευχολόγια και γενικολογίες αλλά με συγκεκριμένες πράξεις και έργα, πήγε ένα βήμα παραπέρα και οργανώνει ξεχωριστή συνάντηση με τους επαγγελματίες του τουρισμού (Τετάρτη 4/10 το βράδυ), ώστε να μπορέσει να απαντήσει στα ερωτήματα που της τέθηκαν αλλά και να ακούσει και να συζητήσει για τα γενικότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κύριος Πρέκας και η παράταξη που εκπροσωπεί (τουλάχιστον για φέτος, για την επόμενη χρονιά δεν ξέρουμε…) αδυνατούν να απαντήσουν στα ερωτήματα λόγω παντελούς έλλειψης προγράμματος και προκειμένου να καλύψουν την αδυναμία τους αυτή, χρησιμοποίησαν τις προθέσεις του Συλλόγου για διάλογο με τον πιο ανάρμοστο και αισχρό τρόπο.

Πράγματι… οι απαντήσεις θα δοθούν την προσεχή Κυριακή.

Απάντηση