Εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού μας!

Με μεγάλη προσέλευση δημοτών και υποψηφίων έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 2/5/2019 τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας στην κεντρική πλατεία του Ποταμού. Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Πέτρος Μαριάτος. Στη σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος Κυθήρων και επικεφαλής της παράταξης κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, επεσήμανε τα εξής:

«Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες. Αναμετράται ο λαϊκισμός με τη σοβαρότητα, η ανέξοδη υποσχεσιολογία με τις πραγματικά εφικτές λύσεις, τα εύκολα λόγια με τον ουσιαστικό μεθοδικό προγραμματισμό που φέρνει χρηματοδοτήσεις και αποτελέσματα.

Ο συνδυασμός μας περιλαμβάνει ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, πέρα και έξω από ιδεολογικές ή κομματικές τοποθετήσεις, που είναι φυσικά θεμιτές, αλλά δεν επιτρέπεται να καθορίζουν την πορεία της αυτοδιοίκησης. Αυτή είναι μια βασική αρχή του συνδυασμού μας και ο κύριος λόγος για τον οποίο συσπειρώθηκαν με την προσπάθειά μας συμπολίτες μας από κάθε δημοκρατικό πολιτικό χώρο προκειμένου μέσα από τη σύνθεση ιδεών και απόψεων να προκύψουν εφικτές λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα του Δήμου και των νησιών μας.

Η συμπόρευση τόσων ανθρώπων με συγκινεί ιδιαίτερα. Και τους ευχαριστώ – σας ευχαριστώ – όλες και όλους όσοι έθεσαν τον εαυτό τους στην βάσανο της λαϊκής ετυμηγορίας, είτε ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, είτε ως υποψήφιοι για τις κατά τόπους Κοινότητες. Τους ευχαριστώ όλους θερμά για την εμπιστοσύνη και τους διατρανώνω την καθημερινή μου αγωνία ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Από αύριο ξεκινάμε την ενημέρωση των δημοτών για το έργο και το πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα που βασίζεται στο τρίπτυχο ΑΛΗΘΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΦΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ και απέχει πολύ από τα εύκολα λόγια που συνήθως ακούγονται προεκλογικά και σχεδόν πάντα ξεχνιούνται μετά τις εκλογές. Τέτοια εύκολα λόγια εμείς δεν θα πούμε γιατί πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο χρέος όσων ασχολούνται με τα κοινά είναι να λένε την αλήθεια στους πολίτες, ακόμα και αν αυτή είναι δύσκολη».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που είναι οι εξής:

 1. ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΕΟΝΤΟΣ
 2. ΒΑΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 3. ΒΕΝΕΡΗ – ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
 4. ΓΛΥΤΣΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 5. ΖΑΝΤΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 6. ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 7. ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
 8. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 9. ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ (εκλ. περιφέρεια Αντικυθήρων)
 10. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 11. ΚΟΜΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 12. ΚΟΜΗΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 13. ΚΟΡΩΝΗΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 14. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 15. ΜΑΡΟΥΛΙΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 16. ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 17. ΠΕΤΑΛΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
 18. ΠΡΙΝΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 19. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
 20. ΡΙΖΟΜΑΡΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 21. ΣΑΜΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
 22. ΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 23. ΣΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 24. ΣΤΑΘΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 25. ΦΑΤΣΕΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

 

Τέλος, παρουσιάστηκαν οι 5 υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Ποταμού, με την παράταξη «ΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ», την οποία στηρίζει ο συνδυασμός μας, που είναι οι ακόλουθοι:

 1. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 2. ΓΚΙΚΑΣ ΓΚΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 3. ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 4. ΜΠΕΡΔΕΣΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 5. ΧΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Η εκδήλωση καλύφθηκε από το IONIAN TV από την Πάτρα και από το TSIRIGO FM.

 

Απάντηση