Οι πολίτες θα σας απαντήσουν κύριε Παναγόπουλε

Τα στελέχη του κυρίου Παναγόπουλου «κρέμονται» διαχρονικά από τα χείλη του δημάρχου μας κ. Στράτου Χαρχαλάκη. Επιδιώκουν να ανοίξουν πεδίο αντιπαράθεσης πάνω στο λόγο και το έργο του δημάρχου. Είναι λογικό, αφού ο επικεφαλής τους διακρίνεται για την αφωνία και την πολιτική ανυπαρξία του στο δημόσιο διάλογο, έβγαλε πρόγραμμα copy – paste από το έργο μας και αγρεύει την ψήφο του λαού μας, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι οι δημότες μας έζησαν την παρουσία, και τη αεικίνητη προσφορά των στελεχών μας αυτά τα χρόνια. Είδαν τους αντιδημάρχους να αλωνίζουν το νησί καθημερινά από άκρου εις άκρον (τον Ζορμπά, το Μαθιό, τον Κατσανεβάκη και το Ζαντιώτη). Είδαν τοπικούς συλλόγους να ενισχύονται έμπρακτα από την διοίκησή μας ακόμα και οικονομικά. Είδαν και αναγνώρισαν ότι με ελάχιστο προσωπικό και στενές δημοσιονομικές συνθήκες δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να υποστηριχθεί η καθημερινότητα του πολίτη και το πετύχαμε, διατηρώντας υψηλό επίπεδο στην καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και αντιμετωπίζοντας τα πολλά προβλήματα του δικτύου ύδρευσης. Είδαν τους άξιους τοπικούς προέδρους που συνεργάστηκαν χωρίς σκοπιμότητες με την διοίκηση να επιτελούν έργο σε κάθε γωνιά των οικισμών μας.

Η απέλπιδα προσπάθεια του συνδυασμού του κυρίου Παναγόπουλου, να συσπειρώσει κόσμο στις τάξεις του, πέφτει στο κενό. Το αντιλαμβανόμαστε κάθε στιγμή που μιλάμε μαζί με τους πολίτες στις κατάμεστες αίθουσες που τους συναντούμε.

Την Κυριακή, στις 26 του Μάη, οι δημότες μας θα απαντήσουν με περηφάνια και αξιοπρέπεια. Ελεύθερα και συνειδητά θα επανεκλέξουν τον Στράτο Χαρχαλάκη και τα ικανά στελέχη του για να προχωρήσουμε μπροστά. Το μέλλον τους ανήκει και κανένας δεν τους σταματά.

 

Απάντηση